packar - 3 dagar kvar

Idag köpte jag en ny kamera så att jag ska kunna ta en massa fina bilder och lägga upp här på min blogg och även på facebook, är inte speciellt insatt på kamerafronten men det blev en Canon :)
Nu har jag även äntligen börjat lägga fram och packa allt som jag ska ha med mig! Man tycker ju inte att det verkar speciellt svårt, men tro mig - det är det! Jag kommer att få ha 2 väskor med 23kg i vardera och jag ska ha med kläder, fotbollskläder, fotbollsskor, vanliga skor, jackor, väskor, foton och allt möjligt annat!

Idag pratade jag också med familjen för första gången på telefon, var riktigt nervös innan men det gick bra. Först pratade jag med min värdsyster Tori en stund och sedan med min värdmamma, efter det pratade även min mamma med min värdmamma Donna. Det är först nu som jag verkligen börjar inse att jag faktiskt ska åka iväg ett år!

Första inlägget - 5 dagar kvar

Hejhej! Nu är bloggen äntligen klar (med lite hjälp från min syster, haha) och det är bara 5 dagar kvar tills jag åker!
Jag kommer tillbringa mitt kommande år i staden Senatobia som har knappt 7000 invånare i Mississippi i USA hos familjen Smith. Har mailat en hel del med mamman och även lite med min värdsyster som är lika gammal som mig och min värdbror som är född 1990. Familjen har fyra hundar och två katter, något som kommer bli lite ovant eftersom jag aldrig har haft något husdjur överhuvud taget förutom fiskar som jag hade när jag var liten!
Jag är riktigt förväntansfull men samtidigt kommer det bli tufft att vara ifrån familj och vänner i nästan ett helt år, har redan börjat säga hejdå till en del vänner som åker iväg nu och det är jobbigt. Jag försöker istället hålla mina tankar positiva och tänka på hur sjukt roligt och underbart jag förhoppningsvis kommer att ha nästa år!


RSS 2.0