thanksgiving!

Hejhej!
Sååå.. nu var det en vecka och tre dagar sedan jag skrev sist, men jag har njutit till fullo av denna veckas lov! Det känns som det var igår som vi fick lov, men tekniskt sett har jag haft lov i nio dagar nu, jämfört med dom flesta andra som bara hade lov från onsdagen (eller var det torsdagen?) så har jag haft det hela veckan, och det var varit UNDERBART!
Lovet började med en fotbollsmatch på måndag eftermiddag, och den slutade 2-2, efter det stannade de flesta av tjejerna kvar och tittade på killarnas match (varje gång vi har match så har dom match efter oss) vi var väl kanske runt 15 personer så det var riktigt trevligt!
Jag var rätt sjuk måndagen, så tisdag och onsdag förmiddag gjorde jag i princip ingenting, latade mig som aldrig förr! Men efter några dagars vila kände jag mig på topp igen och jag tror att det var onsdag eller torsdag som jag begav mig UT OCH SPRANG! Ja, believe it or not, jag är chockad själv haha.
På Torsdagen var det då den berömda högtiden Thanksgiving, som jag ärligt talat inte tyckte var någon större grej. Åt ingen frukost eftersom jag skulle äta en "lupper" (lunch/supper haha) och vid tre-tiden började kalaset. Det var riktigt smarrigt men jag mådde så sjukt illa efter! Min värdfamilj hade förberett en massa olika saker och jag tog pyttelite av varje, men kunde knappt äta allt i alla fall. Gott var det i alla fall!
Sedan vet jag faktiskt inte vad jag har gjort mer under lovet, Bella sov här i torsdags, vi sov hos Haley i fredags och igår sov vi hos AB efter att ha varit och bowlat och ätit på steak&shake (första gången jag var där, var riktigt gott!). Idag var vi på "early church" och sedan åkte vi hem till AB och åt chicken quesidillas som hennes mamma gjorde, mums. Efter det åkte jag hem och pratade med min familj lite och sen somnade jag, känner att jag håller på att bli sjuk igen, tror att det är för att jag inte har fått speciellt mycket sömn de senaste dagarna..

Förresten, var och shoppade i lördags kom jag precis på nu, USA har ju den kända "Black Friday" efter Thanksgiving där de flesta affärerna har 50- 70% rea, men eftersom min värdpappa berättade att det var en kille som blev ihjältrampad på förra årets "black friday" så kände jag att jag hellre väntade en dag och inte bli ihjältrampad.. Blev i alla fall nöjd med mina köp och fick lite julklappar köpta också :)

Men nu ropar mig värdmamma på mig att middagen är klar så ska springa och äta, lägger upp bilder en annan dag!

PUSS

thursday

Hejhej!
Sa, jag har bra och daliga nyheter. Den bra nyheten ar att hela nasta vecka ar jag ledig!! Det ar for att det ar Thanksgiving, sa det bli tekniskt sett ett 9 dagars langt lov, wohooooo!
Dom inte sa bra nyheterna ar att vi forlorade matchen mot Hernando med 4-1. Och att jag formodligen inte kommer kunna spela imorgon nar vi har match.. Pa nagot satt, antingen genom att nagon sparkade mig i bakhuvudet eller att jag landade konstigt nar jag slangde mig sa har jag extremt ont i ryggen och en ganska rejal bula i bakhuvudet. Anledningen till att jag kanske inte kommer kunna spela ar for att det tar typ tio minuter for mig att boja mig ner och rora mina tar, och da kanske jag inte ar den basta malvakten haha. Men jag ska i alla fall ga pa traningen idag och se hur det gar, och sedan bestamma mig..
Det som ar riktigt laskigt ar att jag inte over huvud taget kommer ihag nagot efter det att jag slog i huvudet. Nar matchen var over var jag tvungen att springa till sidlinjen for att det kandes som att jag skulle krakas vilken sekund som helst. Pa vagen hem fragade min vardpappa mig massa fragor for att se om jag inte kom ihag nagot annat, och nar han fragade var scoren blev sa jag 3-0, men det visade sig att det var 4-1, jag hade inget minne av att vi hade gjort mal eller att jag hade slappt in ett till mal.. Nar jag kom hem fick jag nagot slags migranpiller av min vardmamma som i alla fall hjalpte illamaendet en hel del, och sen gick jag och la mig. Hela dagen igar kom helt random manniskor fram till mig och berattade hur de hade hort att jag hade fatt en hjarnskakning (?) och att jag hade akt till sjukhuset och grejer, saker sprids verkligen snabbt har haha. Vad som ar roligt ar att alla sager att jag spelade jattebra efter det att jag slog i huvudet, och det ar ju bra i alla fall, aven fast jag inte kommer ihag vad jag gjorde haha!

Jaja, nu maste jag plugga lite infor ett governmentprov som jag har nasta lektion, har inte en aning om vad det ar pa sa det kanns som att det ar dags, maste aven gora lite jobb har pa Web Page Design ocksa, annars kommer jag hamna efter.. Blaaaaaaaaaa!

PUSS

tisdag 11/17

Hejhej!
Idag har vi en fotbollsmatch mot ett lag som heter Hernando. Dom ska tydligen vara ratt bra sa jag ar ganska nervos.. Men forhoppningsvis vinner vi, det borde vi!
Det ar forovrigt riktigt kallt idag, har pa mig en t-shirt, eller mer en fotbollsjersey (eftersom vi maste ha pa oss dom nar vi har match samma dag) och en zip hoodie, i alla fall, vi hade nyss break, utomhus, och jag trodde jag skulle DO av kyla, det var sa fruktansvart kallt!
Jag har fatt nummer 24 pa min jersey, inte mitt forstahandsval men eftersom jag bara ska ha pa mig den nar vi har dom i skolan och inte pa matcherna spelar det inte sa stor roll.

Jag har haft en riktigt trevlig helg dessutom, sov hos en tjej som heter Haley hela helgen med Bella. Vi hade en bonfire bade fredag och lordag sa det var mysigt. Sondag var vi i kyrkan pa morgonen och efter det akte jag och Bella med hennes vardsyster till Southaven och shoppade lite, jag var riktigt happy! Hittade den snyggaste vaskan nagonsin fran Michael Kors, den kostade 498 dollar dock. Maste fundera lite pa om jag vill kopa den eller inte, ska prata med familjen lite forst. btw, nasta helg maste vi prata langre pa skype mamma, pappa och christina! Det blev alldelles for kort forra gangen.

Nu maste jag se till att starta med mitt arbete, annars kommer jag hamna efter!

PUSS

Vinst!

Hejhej!
Länge sen jag uppdaterade nu tror jag, sorry!
Matcherna i lördags gick superbra, den första vann vi med 6-0 och den andra med 3-0, fast vi spelade jättedåligt den andra matchen haha. Det var trevligt trevligt, kändes riktigt bra att börja med en sådan stor vinst första gången vi någonsin spelade så alla var barnsligt glada!
Sedan hade vi ju även en match igårkväll, den var borta. Var så sjukt exhalterad hela dagen och kunde inte vänta tills dagen var över, vi skulle möta samma lag som vi slog med 6-0 så vi hade ett riktigt bra självförtroende, kanske lite FÖR bra haha! Vi spelade kasst, ärligt talat. Matchen slutade i alla fall med 5-3, jag spelade jättedåligt. Deras första mål var ett självmål, och jag kan faktiskt säga att det inte var mitt fel, utan att bortförklara mig haha. En av våra backar kom drivandes med bollen med en motståndare bakom sig mot vårat mål, där jag stog, och helt plötsligt tar hon sats och skjuter den rakt in i krysset av målet. Fråga mig inte vad hon gjorde men jag började garva haha, hade kanske att göra att mitt blodsocker inte var det bästa.. Men fortfarande, wtf liksom?
Dom två andra målen dom gjorde var på straffar, samma back gjorde hands två gånger, eller inte samma som gjorde självmål men samma spelare gjorde hands två gånger. Jaja, ni vet vad jag menar.
Hade även träning idag, spelade kasst där också! Vår nästa match är nästa tisdag, mot ett väldigt bra lag tydligen så är rätt nervös.. Men det ska bli roligt! Våran coach sa att om vi slår det här laget kommer vi förmodligen göra rätt bra ifrån oss mot de andra lagen, så det är uppenbarligen det bästa laget i "serien"

Imorgon börjar jag inte förrens fifth period dessutom! Ska bli såååååå skönt:D Alla juniors har nämligen ett slags "army-test" som är frivilligt, och jag och min värdsyster ska inte göra det utan har bestämt oss för att ta en sovmorgon, och vi har pratat med min värdmamma om det (oroa er inte mammma&pappa) så hon ska skriva en lapp åt oss, woho!

DESSUTOM HAR JAG NOG OFFICIELT INTE UTEGÅNGSFÖRBUD LÄNGRE TROR JAG! Im so happy haha.
Förövrigt så har jag lärt en massa människor i skolan lite svenska, det är ärligt talat riktigt svårt att hålla sig för skratt! En sak som dom verkligen inte lyckas lära sig är hur man uttalar mitt namn "på svenska", varje gång någon säger det låter det som om dom kväver sig själva haha. Det är lite svårt att förklara med om jag får tillfälle så ska jag filma det, lovar!


Innan powder puff matchen! AB, Bella och Haley


Innan första matchen, laget


Några tjejer från laget:)


En riktigt härlig höstbild som vi tog efter kyrkan i söndags, det trädet är så himla fint!

Nu ska jag hoppa in i duschen, mer updates kommer senare!

btw, pratade precis med emma om en sak OCH JAG ÄR SÅ SJUKT HAPPY FÖR DIG!!!! haha you know what i mean.. ;)

PUSS


tagggggad till tusen! (och lite nervos..)

Hejhej!
Ater igen sitter jag i Web Page Design, det har ar min favoritklass under dagen, sa himla chill!
Ikvall ska jag pa playoffs for amerikanska fotbollslaget, sen ska jag, Bella, Haley och AB sova hos AB, det ska bli riktigt roligt! Framst for att jag inte behover sitta i huset hela kvallen haha.. Nejmen jag langtar riktigt mycket:) AB:s pappa ar min kemilarare fororvigt, sa det kommer kannas jattekonstigt att traffa honom utanfor skolan haha, men han ar supersnall sa det gar nog bra, ser ingen anledning till varfor det inte skulle gora det menmen.
Sedan pa lordag ska vi allihopa aka tillsammans till VAR FORSTA FOTBOLLSMATCH:D Vi ska mota tva lag, det ar som en slags turnering tror jag, det enda daliga ar att det borjar 10.30 pa morgonen, sa vi maste vara dar 9.30 buhuuu, dar gick min skonhetssomn.. Sedan efter oss spelar skolans killlag, sa vi stannar nog och tittar pa den. Sa det ser ut som att det ska bli en riktigt rolig helg! Jag vet inte om det har innebar att jag ar ungrounded, eftersom dom later mig sova nagon annanstans, eller om det bara ar ett undantag.. Jag hoppas pa det forsta! Det har blir den tredje helgen som jag ar grounded, och nagon gang maste dom ju slappa mig fri haha.

Jaja, ska socialisera mig lite med Mijin som sitter bredvid mig nu!

PUSS

wednesday

Hejhej!
Idag har varit en tråkig dag, gick dom två första perioderna men sedan mådde jag så illa och hade en sån huvudvärk att jag var tvungen att ringa min värdmamma som kom och hämtade mig. När jag kom hem gick jag och la mig och sov till typ halv fyra.. Ville jättegärna gå till träningen eftersom vi skulle möta killarnas junior- varsitylag men Donna ville inte låta mig, kan i och för sig förstå henne, det var nog dessutom lika bra eftersom att jag inte mådde speciellt bra.

I alla fall, nu har jag lite bilder från powder puff-matchen som jag tänkte lägga upp, får lägga upp dom lite peu en peu allteftersom andra människor lägger upp dom.


Laget!


Haley och jag


Några av tjejerna från laget

PUSS


powderpuff!

Hejhej!
GISSA VILKA SOM VANN POWDER PUFF? Juniors såklart! Yaaay, det var hur roligt som helst att spela, även fast jag sög haha. Vi hade världens spirit och var sjukt taggade innan, även om jag också var hur nervös som helst. Först möttes ju som sagt seniors och freshmans, och freshmans vann! Efter det mötte vi sophmores, och vi vann mot dom, och sista matchen var då mellan oss och freshmansen. Det var riktigt jämnt och vi hade övertid två gånger, så det var riktigt spänt.
Jag sprang för det mesta runt som en virrig höna, men några bra saker gjorde jag faktiskt! Tyvärr hade jag inte möjligheten att ta så många bilder, men dom som faktiskt tog lovade att lägga upp dom eller skicka, så jag kan lägga upp dom senare:)

Kom precis på att jag inte har lagt upp resultaten som vi fick på våra report cards, är riktigt nöjd med mina betyg, kom till och med med i den lokala tidningen där dom som har bra betyg kommer med!
I alla fall, här komer det:

English 3 - 92 (B, gränsen till A är 93 haha)
Chemistry 1 - 98 (A)
Web Page Design - 100 (A)
US Government - 92 (A)
Spanish 1 - 100 (A)
Geometry - 99 (A) 

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra lite homework!

PUSS

2 november

Hejhej!
Nu sitter jag i Web Page Design, borjade precis.. Just nu star lararen och pratar om hur daliga betyg vi fick pa det senaste projektet haha, hoppas bara att det inte galler mig!
Idag ar en bra dag, vadret ar jattefint, om an lite smatt kallt kanske. Men det kanns som en typisk underbar hostdag:D Har traning efter skolan ocksa, och efter det ar det powder puff game som galler! Ar supernervos, men samtidigt jattetaggad, tror att det kommer bli roligt. Fast jag kan nastan lova att jag nagon gang under matchen/matcherna kommer lyckas ramla och landa ratt pa rumpan, har lyckats gora det under alla traningar vi har haft hittils haha. Hoppas verkligen att det inte kommer handa, det kommer vara sa sjukt pinsamt i sanna fall haha..

Tror forovrigt att det inte kommer bli nagot New York for mig i januari, har lite problem att bestamma mig och min familj tycker att jag inte ska aka, och sista dagen att anmala sig var i fredags sa.. Kanns lite trist eftersom att jag var riktigt taggad pa att traffa Carro och Jennifer, menmen.

Nu maste jag i alla fall borja arbeta, annars hamnar jag efter!

PUSS

tre månader!

Hejhej!
Idag är det den 1 november, vilket innebär att jag har varit här i tre månader! Känns som mycket längre, men samtidigt mycket kortare, fast nog mest att det känns som att jag har varit här längre. Haha, nu blev det förvirrande men jaja!

Den här helgen har det ju varit halloween, mycket roligt! Trots att jag fortfarande är grounded har jag blivit utsläppt både fredag och lördag kväll:D I fredags åkte jag och Tori till en kompis och tittade på film, eller jag tittade inte så mycket eftersom det var "The Orphan" som visades, dvs en skräckfilm, så jag satt med en kudde framför fejjan och lyssnade på musik i hörlurar istället haha.
Igår så var jag på halloweenfest hos Bellas värdföräldrar, fast det var lite fram och tillbaka om jag skulle få gå eller inte så det var inte förrens vid 5-tiden som jag åkte till Walmart för att fixa en utklädnad - och jag skulle vara hos Bella vid sju.. När vi kom dit var det klart att i princip ALLT var slut, så efter lite panikande bestlutade jag mig för att köra på katt/mus-looken (skulle vara en katt men under hela kvällen fick jag höra att jag såg ut som en mus haha..), kanske inte den bästa utklädnaden men det var i alla fall något!
Fick även mitt hår klippt av Bellas värdmamma, mitt hår har blivit så himla slitet sedan jag kom hit då jag tvättar det varje kväll (eftersom vi har träning varje dag) och jag plattar det varje morgon.. Det blev inte så stor skillnad men det känns lite bättre i alla fall!

Idag har jag bara chillat, hade även powder puff-träning från 3-5, riktigt roligt! Matchen, eller matcherna, är imorgon så jag är riktigt taggad! Först ska seniorsen möta freshmansen (?), sen ska junior möta sophmore och efter det ska vinnarna från de två matcherna möta varandra, och förmodligen kommer det vara vi (juniors) som kommer möta seniorsen, och det kommer bli en tuff match! Dom har tränat i typ en och en halv månad, och vi har haft fyra träningar.. Men det kommer fortfarande bli roligt!


från när vårat hus blev "rolled"


jag som försöker få ner toalettpappret.. går inte så bra haha


Bellas rum blev även "rolled" under hennes halloweenfest haha, hon blev sjukt sur när hon såg det!

Det här vara bara bilder från min mobil, har inte hunnit ladda upp dom från kameran än, men det kommer snart!

PUSS

RSS 2.0