saaaaaaaaaaaad..

Hejhej!
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder till förra inlägget, och även skriva lite vad jag har sysslat med på senaste tiden, för det har varit fullt upp!
Förra söndagen var min värdfamilj (förutom min värdmamma) ute och red hästar! Det var sjukt roligt, och så läskigt varmt ute att man typ dog, och var tvungen att ha jeans på mig eftersom man får "skavsår" eller vad man nu kallar det annars. Vi var långt ute i Arkabutla, det tog typ 40 minuter att köra dit, och det var ett ställe där min värdpappas kompis Fernando (ja, som tjuren haha) jobbade. Vi var ute där ett bra tag, och sen åkte jag, John, och Bella och köpte något att dricka, och det är lätt den mest country staten, eller ja, byn, som jag någonsin har varit i! Haha jag önskar att jag hade tagit bilder!
Sedan måndag till tisdag var jag, Bella, AB, Sam, Christian och Jordan och campade vid Sardis Lake, vilket var super roligt! Kasey kom ut på kvällen men kunde inte stanna över natten, så hon åkte hem runt 12.30. Det va sjukt varmt då också, det är det hela tiden här nu, men fuktigheten är värst, den är helt crazy! Sen när vi kom hem åkte jag, Bella, Steph och min värdmamma till the shop och fixade mina och bellas naglar, pretty! Det blir sista setet innan vi åker dock.. :( Efter det åkte vi till AB och sov där, det var trevligt.
I onsdags var min värdfamilj och åt på Crackerr Barrell (har no idea hur to spell det haha) och efter åkte vi till en tatueringsstudio där jag piercade min belly button och bella gjorde en tatuering!! Det gjorde inte speciellt ont, i alla fall inte lika mycket som jag trodde att det skulle göra. Är bara rädd att den kommer bli infected, det vill jag verkligen inte ska hända :/ men det är fintttt!
I lördags hade min kompis Drew att pool party för mig och Bella i hans mammas kompis hus, eller mer som MANSION ute towards Strayhorn. Det var seriöst det finaste huset jag någonsin har sett (förutom hotell och grejer då) det var på riktigt helt underbart! Det var jag, Bella, Morgan, AB, Shana, Drew, Dallas, Jacob och Drew's familj, tillsammans med dom som bodde där då haha. Jag ville verkligen inte åka hem! Det skulle inte förvåna mig om deras hus har varit på mtv cribs, eller om det kommer vara det! Det är liksom svårt att förklara hur fint det var!
Idag har varit en sorglig dag, har städat undan och börjat sortera grejer så att det blir enklare att packa sen, för det är dags snart.. Bella startade till och med:( Morgan sov här också, hon sov här häromdagen också och då gjorde vi en pallet på golvet med en massa filtar och grejer, myyys:) och vi hade haft den i typ fyra dagar och bara lagt alla våra saker på golvet, så det var crazy messy! Så det fick vi städa undan idag, och sen nu på kvällen gick jag, Drew, Bella and AB och såg SATC 2!! Yayyy, den var inte lika bra som ettan men fortfarande sjukt bra! Haha fast Drew höll typ på att dö, så uttråkad var han.. Haha, men jag älskade den:)
Imorgon kommer Bellas familj hit.. Det är sjukt sorgligt för det känns liksom som att hela grejen är över.. Min familj kommer tisdag, är lite excited att se dom samtidigt som jag vet att jag kommer vara skitledsen för att jag kommer behöva åka tillbaka till Sverige. Det är liksom som att lämna ett helt liv, bara sådär. Imorgon har vi fotbollsträning dessutom, och på kvällen ska min värdfamilj och Bellas familj (och pojkvän, som också kommer) gå och titta på en cheer show som min skolas cheerleaders har :)

Jaja, nu ska jag lägga upp lite bilder för klockan är över 2 och jag måste gå upp tidigt imorgon!


jag och the warrior head, efter en football game in Lafayette


Steph, Bella och jag innan Senior Breakfast


at graduation


undervattensbild på lite av AB, Morgan och jag haha

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova, klockan är redan 2.45! Lägger upp fler bilder en annan gång.

Love y'all,
Fredrika


graduation day!

Hejhej,
så jag vet att uppdateringen har varit katastrofal, sorry! Det är bara nu den sista tiden som jag är busy typ hela tiden och  vill liksom uttnyttja tiden så mycket som möjligt, och så händer det så mycket hela tiden så jag pallar inte skriva om allt haha, jag har verkligen blivit lazy.
I alla fall, tänkte skriva om några saker som ploppar upp i mitt huvud medan jag skriver, för det är no way att jag kan komma ihåg allt, så det blir the main things eller vad man nu säger!
Förra helgen var vi hos en kompis, Colby, och badade i hans swimming pool, det var riktigt nice! Kommer dock inte ihåg vad i gjorde på fredagen hehe. Mitt minne har verkligen blivit sjukt dåligt :/
Typ förra veckan någon gång så hade vi Academic Awards night, och där hade jag fått en lapp där det stod att jag skulle få ett award, fast det stod inte för vad. Jag tänkte att det skulle vara för att jag hade hamnat på the Honor Roll, och det fick jag ett award för, typ som ett diplom-liknande sak. Sedan fick jag även ett för the best average in Spanish 1! Det var en rolig överraskning, det var en liten guldig pin där det stog Spanish, men själva grejen att jag fick det är fortfarande rolig :) Spanish är typ det lättaste ämnet, kanske för att alla amerikaner är lite sega på att lära sig nya språk, för det märks.. Haha!
Förra torsdagen var min sista rikitga high school-dag, eftersom jag inte har några exams för att jag blev excepmt (öh, stavning?) från alla mina klasser:D så det var supersorgligt och inte alls roligt, kändes verkligen sjukt konstigt. På fredagen hade vi i alla fall the Senior Breakfast, vilket var mucho roligt. Vi hade den i vår cafeteria, som jag egentligen inte gillar eftersom den är kinda nasty, men dom hade dekorerat den jättefint med lite "western-style" eller vad man nu kallar det. Tog inte några bilder på hur det såg ut direkt though, insåg jag nu.
Sedan i tisdags så hade vi the Athletiq Banquet, vilket är som en middag och så ger dom ut awards.

(okej jag skrev resten av det här inlägget igår kväll men blogg.se ville vara gay och inte publicera det, och jag pallar inte skriva nu, sorryy.)

Love y'all,
Fredrika

scaryyy

Hejhej!
Jag har haft en jättebra helg, har sovit både fredag och lördag hos AB haha. I fredags gick jag, AB, Bella, Morgan, Drew och Josh ut och åt och sen på bio, vi såg Nightmare on Elm Street. Ni som är här i usa, SE DEN INTE! Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, satt halft i och halvt utanför stolen och squeezade både AB's och Morgan's hand till döds haha. Och så lyckades jag spilla vatten över hela mig när jag skulle dricka och så kom det upp något läskigt, och jaa jag hoppade typ två meter upp, haha. Har nog aldrigt skrikt så mycket på bio lol. Men några av de andra gjorde det också så det var inte bara jag faktiskt :)
I lördags var vi super lazy och gjorde typ ingenting, det var skitdåligt väder så:( det höll i sig hela dagen och kvällen så vi kunde inte göra någonting, det var till och med tornadovarningar på morgonen.. Men jvi träffade en kompis lite snabbt och sen var jag hemma hos AB med Bella (klart, haha), Christian, Jordan, och Sam, vi åt och lite sånt där, chillade typ bara. Och sen nu imorse var jag i kyrkan och sen hade AB cheer, så vi åkte till Sonic lite snabbt och sen hem :) haha, lägger upp en bild på AB's outfit till hennes cheer practice, jag gillare!

Haha, men det var allt för mig den är gången! Love y'all:)

PUSS


RSS 2.0