two days until christmas! (eller en om jag vore i sverige)

Hejhej!Idag vaknade jag klockan tjugo över ett haha.. Jag gick upp, käkade frukost (en breakfast bowl, vi hade ingen yoghurt hemma..) tog en dusch, klädde på mig och fixade mig lite sådär. Efter det åkte jag till Walmart eftersom jag var tvungen att hitta en present till Steph, vid det laget var klockan typ 4 så då åkte jag hem till Bella. Hennes värdfamilj hade frågat mig om jag ville fira jul med dom idag eftersom Diana, Bellas värdmamma, ska jobba på fredag.
Så vi åkte till ett kinaställe och åt buffé som julmiddag haha, men det var gottgott! sen åkte vi hem till dom igen och öppnade presenter:D Till Diana och Steve hade jag köpt ett presentkort till en restaurant på 25 dollar, till Steph köpte jag en t-shirt, till John några CD-skivor och ett usb-minne eftersom han skulle få en ny dator, och till Bella hade jag köpt en BH, ett halsband och örhängen.
Jag fick en nallebjörn, ett armband med berlocker i ett hjärta, ett annat armband, en scarf, vantar, en väskvariant, bryggkaffe från starbucks, ett halsband och örhängen till det, och en fotoram med bilder på mig och bella:)

Igår hade ju jag, Bella, Haley och AB en minijul där vi gav varandra presenter och sånt. Jag gav Haley och AB fotoram med en bild på alla fyra där jag hade skrivit lite på ramen och sådär, och till bella gav jag en klocka. Av AB fick jag en tröja med Senatobia Soccer-tryck på, av haley ett armband med ett F på, och av Bella fick jag lite armband, en pin med en bild på alla fyra, och en choklad-santa.. :)


the four of us med pingvinen haha :)

Imorgon är det jul för alla er där hemma i Sverige så GOD JUL! Och om någon i min familj läser detta så vill jag gärna skypa med er:) skrev på christinas wall på facebook också haha!

Men nu ska jag sussa, eller snarare kolla klar på julfilmen som jag tittar på, men efter det så:)

GODNATT, GOD JUL OCH
PUSS

christmas break!

Efejhej!
Vi har ju looov nu och det uppskattas sjukt mycket!
Igår var jag och en himla massa andra människor hos Haley där vi tittade på The Hangover och Elf, det var trevligt trevligt. Sedan sov jag hos Bella, och idag har jag bara chilllat hela dagen, eller först åkte vi till Walmart haha, och sen hem till mig där vi bara tog det lugnt.. Efter att hon hade åkt hem så dekorerade jag ett pepparkakshus:D Det blev jättefult och det ser ut som en treåring har gjort det, men det tog forever och jag är ändå stolt! Haha speciellt eftersom jag inte har världens bästa tålamod..

Imorgon har jag träning klockan 11 på morgonen, så jag ska strax gå och sussa. Sen vid sex någongång ska jag titta på killarnas match mot det gamla high school-fotbollslaget, efter det ska vi ut och äta ett stort gäng och sen ska jag, Bella, AB och Haley ha en liten minijulafton hihi. Måste fixa deras presenter imorgon också eftersom jag fortfarande inte har gjort det, PANIK! Men det löser sig nog, förhoppningsvis haha.

Jaja, nu är det dags för mig att sova, är supertrött..

PUSS

sorry!

Hejhej!
Jag är jätteledsen att uppdateringen har varit sa dålig som den har, men jag har varit busy som aldrig förr nu de senaste 17 dagarna (?) haha. Har haft lite trubbel med min värdfamilj och sådär, men just nu är det bättre så jag hoppas på att det håller i sig.. Har även haft många många fotbollsmatcher, jag tror vi vann alla förutom mot det bästa laget i serien som vi förlorade med 0-3, fast jag räddade i alla fall en utav två pk's så det är ju lite bra i alla fall haha.
Förövrigt HAR JAG JU JULLOV NU!:D wohoooooooo haha! Fick lov i torsdags, skulle egentligen ha slutat fredag men jag tog min 5th period exam early, så jag, Bella, Haley, Keaton, John och Ariel åkte och shoppade och hade det trevligt i southaven. Jajusteja, John är en ny utbytesstudent som också är från Sverige(!) som kom hit för typ en vecka sen, eller lite mer, från Oregon. Han hade bytt värdfamilj eftersom han hade lite trubbel där.
Jag hade ju en himla massa exams nu í veckan också, och innan var jag hur nervös som helst inför dom men dom var förvånansvärt lätta, speciellt med tanke på att jag inte pluggade alls.. Jag hade fyra totalt, skulle egentligen ha sex men jag blev excempt från Government och Web Page design så jag hade bara English, Chemistry, Spanish och Geometry. Skönt att ha det avklarat!
Juletider närmar sig och jag har fortfarande inte skickat iväg familjens julklappar, hehe.. Nejmen det ska jag göra på måndag så det blir nog bra det:)

Eftersom det har gått så lång tid nu sen jag skrev senast så kommer jag inte riktigt ihåg vad som har hänt, så jag kan lägga upp lite bilder så får ni nöja er med det!


från när jag, Haley, AB, Ariel och Bella var och bowlade.


från the Christmas dance - jag, AB och Morgan


från the Christmas dance - Bella, Haley, jag och AB

Nu måste jag rusa, ska möta upp en hel drös med människor och gå och äta och sen ha en bonfire:) Kommer bli kallt men roligt! Har tjugo minuter innan Steph och Bella kommer och hämtar mig och jag måste klä på mig, sminka mig och torka och fixa håret (det är blött). Undrar hur detta kommer gå.. haha

LOVE YOU!
PUSS


bored

Hejhej!
Idag ar inte en speciallt bra dag, haller pa att bli sjuk och det ar i allmanhet mycket som hander just nu, plus att vi forlorade matchen igar med 0-2, varav ett sjalvmal.. Suck.
Sitter som vanligt i skolan, pa web page design. Skulle ha tagit med mig bilder som jag ska lagga upp pa min hemsida men det glomde jag sa klart.
En rolig grej som jag och Bella haller pa med nu ar att vi var varan egen julklappskalender. Vi har kopt en helt vanlig julstrumpa som jag har en dag och ger till Bella, och sa nasta dag ger hon den med en present i till mig, roligt va? haha. Och varje gang vi har den sa ska vi dekorera den lite, eftersom den ser sa trakig ut. Jag gav en chokladkalender till henne igar (sorry mamma) och idag gav hon den till mig med minimunkar och chokladmjolk (haha, lugn mamma och pappa, jag gav bort i princip alla till alla runtomkring mig sa ni behover inte oroa er.. )
Ar ganska trott idag ocksa, stannade kvar och tittade pa killarnas match igar och det var bortamatch sa jag kom inte hem forren typ elva igar, och da var jag tvungen och duscha och massa annat, sa somnade inte forrens for sent.

Jaja, nu maste jag nog aterga till att latsas arbeta haha, kanner verkligen inte for att gora nagot sa jag ska bara sitta och dagdromma! :)

PUSS

RSS 2.0