last homegame!

Hejhej!
Kom hem för en kort stund sedan, har haft en riktigt trevlig kväll ikväll! Var på den sista hemma-fotbollsmatchen så det var lite sorligt, men som sagt väldigt trevligt. Däremot var det SJUKT KALLT! Hade linne, kofta, jacka och sjal och höll på att frysa ihjäl kändes det som, inte bra inte.. Men just nu sitter jag ihopkrupen i min supermysiga och sköna säng och äter en donut haha (jag har ju faktiskt tränat idag!).
Som jag nämde har jag ju tränat idag, och både igår och idag var det riktigt kallt och småregnigt, så det var en enda stor lerpöl som vi spelade i haha. Igår när jag kom hem var jag seriöst täckt med lera, idag var det dock inte lika farligt men fortfarande kallt och äckligt.

Imorgon ska jag antingen på ett foreignerparty/välkomstfest hos en kille vars värdbror kommer hem, eller så ska jag på ett haunted house med min värdfamilj, har inte riktigt bestämt mig ännu. Tror och hoppas på att det blir det första alternativet eftersom haunted-houset (där jag har sett bilder ifrån, INTE ROLIGT!) är riktigt riktigt läskigt och när jag såg bilder på "monstrena" höll jag bokstavligen på att dö, så rädd blev jag!
Ska även kanske klippa mig nu i helgen eftersom mitt hår har blivit så himla slitet, och i sånna fall är det Bellas hostmom som ska göra det, hon jobbar på en salong så det är gratis och bra haha!

Men nu ska jag gå, Tori ropar på mig!

PUSS


soccer!

Hejhej!
Kom rätt nyligen hem från fotbollsträningen, är helt slut! Träningarna började i måndags, och efter den hade jag även powderpuff-träning, träningsvärken dagen efter var inte rolig kan jag ju säga.
Laget här är.. inte så bra, haha. Vi har väldigt många som i princip aldrig har spelat förut, eller vi har en startelva som är helt okej antar jag, men det är resten som inte är så superbra haha. Träningarna här är dessutom sjuuukt jobbiga! Vi börjar varje träning med att springa i typ en halvtimme (vi har två timmars träning), sen igår var vi tvungna att göra 100 sit-ups där man hade en partner som kastade en boll som man var tvungen att ta emot, det är rätt svårt att förklara men jaja!

Förövrigt så har vi fått ännu mer toalettpapper i trädgården! Det var dock bara i ett träd så det var inte så farligt trots allt, den här gånger vet jag däremot inte vem som gjorde det..
Haha gjorde även världens tabbe idag! Vet inte om jag har sagt det, men mobiltelefoner är strängt förbjudna i min skola, kommer dom på dig med en tar dom den i tio dagar, eller så får man sitta i ICS (eller ISS, vet inte riktigt vad det heter haha). I alla fall, jag smsade med en kompis imorse, och när jag var mitt i skolan på väg till commons area (där alla samlas på morgonen innan skolan börjar) så inser jag att jag fortfarande håller mobilen i handen!! Och jag hade dessutom passerat flera lärare, haha! Vet inte om dom såg det och bara ignorerade det eller vad dom nu gjorde, men jag stoppade kvickt ner den i väskan.

Nu på fredag är det den sista hemmamatchen i fotboll, lite sorligt är det faktiskt! Tycker att det är himla trevligt när alla har en sådan school spirit och man träffar massa människor, men antar att jag kommer vara upptagen med soccer.

Nu måste jag kila, hörs senare!

PUSS


Gulf Shores!

Hejhej!
Tänkte berätta lite om hur jag hade det i Gulf Shores, bättre sent än aldrig! Right? Har även en tråkig sak att berätta, JAG ÄR GROUNDED! Det suuuuuger.. Vet inte hur länge, och det är en alldelles för lång och komplicerad historia för att skriva här haha.

I alla fall, det var riktigt skönt med semester. Vad som inte var lika roligt var resan dit som tog typ tio timmar, och dessutom var det tornado-warnings så jag var LIVRÄDD! Till och med min värdmamma var orolig, men som tur var körde vi förbi ovädret, och jag tror inte att det någonsin skapades en tornado.


Jag och den koreanska tjejen, Mi Jin (inte på semestern, den här bilden tog jag på min Web Page Design)


Cass och Tori utanför en souvenir-shop, i en haj haha


Jag och Tori


Utsikten från balkongen, underbart!


Utsikt åt andra hållet


Jag beställde en sallad på en restaurant som vi var på, och blev shockad när jag såg sizen på den, den var ENORM!

Ikväll var vi på ett ställe som heter Cedar Hill, på the walking trail, tror jag att det hette. Det var en slags runda som man skulle gå, och så var det personer som försökte skrämma en, och dom lyckades rätt bra måste jag erkänna! Det var min värdfamilj plus Chris's kompis, och dom hade rätt roligt åt mig, jag skrek åt minsta lilla sak och ljud och var bokstavligt talat livrädd haha. Har aldrig känt mig så lättad som jag kände mig när rundan var över!

Haha, vaknade även upp imorse klockan åtta av att Tori kom in och väckte mig och Bella, och sa att vi skulle titta ut genom fönstret. När jag gjorde det hade vi TOALETTPAPPER i hela våran trädgård, i hela träden, det var verkligen överallt. Så jag och Bella var tvungna att ta ner allt, men vi lyckades inte riktigt ta ner allt eftersom det mesta av det satt högt upp i träden, eftersom det var våra kompisar som hade gjort det, även fast vi bara kände en av killarna som hade gjort det, men eftersom det var samma kille som vi hade spenderat kvällen med tyckte min värdpappa att vi skulle ta ner det. Fattade inte riktigt varför, men antar att det var del av mitt punishment.. Det här är säkert jätterörigt och ni fattar säkert ingenting, men jag kan bara säga att det är komplicerat haha.

Nu är jag riktigt uttråkad, så ska nog gå och sova tror jag.

PUSS


schoool!

Hejhej!
Sitter i skolan nu, har web page design och ar redan klar med min uppgift, eller har varit det ett tag men var tvungen att gora governmentlaxan haha. I alla fall, sa nu har jag 8 minuter pa mig tills klockan ringer och jag maste springa till nasta lektion.
Nar jag kommer hem idag ska jag forsoka skriva ett inlagg om min semester i Gulf Shores som jag var pa nu under fall break och aven lagga upp lite bilder som jag tog. Riktigt skont var det, men brun har jag inte blivit:( haha och mamma kommer nog fa en liten shock nar hon tittar pa mitt konto, for shoppingen var riktigt bra! Och allt jag kopte behovde jag faktiskt! Nastan.. ;)
Forovrigt ar allt jattebra, lite synd att lovet gick sa fort och att jag redan ar tillbaka i skolan, men man kan ju se det positiva pa det, det ar bara tva dagar kvar till nasta helg, wohooooo! Och helgen efter det ar det ju Halloween, ska bli riktigt roligt. Bellas vardforaldrar ska ha en halloweenfest pa lordagen, och pa fredagen ska formodligen jag och Tori in till Memphis och ga i nagot slags "haunted house" tillsammans med en del andra manniskor.

Annars sa har jag pratat en del med Emma om att hon ska komma hit en helg, och igar pratade jag aven med Jennifer om hon skulle hanga pa, det skulle vara sa sjuukt roligt om dom kommer hit! Ar taggad till tusen redan haha..

Jaja, nu maste jag logga ut fran datorn, hors kanske senare ikvall!

PUSS


two days left!

Hejhej!
Idag har varit en dålig dag, eller vänta, hela den här veckan har varit en dålig vecka! Det är därför jag inte har uppdaterat på ett tag..
Vi har haft så sjukt många prov den här veckan, det är det värsta jag någonsin har varit med om haha. Och jag tyckte det var jobbigt innan! Imorgon till exempel, jag har geometriprov (jag fattar nada av vad vi håller på med, men jag frågade läraren idag och hon sa att om jag failar det gör det inget eftersom jag har gjort så bra ifrån mig på dom andra:D), geometri notebookcheck, governmentprov (fattar inget där heller haha), en engelskauppsats som ska vara inlämnad, kemiläxa, jag måste göra en sock puppet till engelskan eftersom vi håller på med ett projekt där dessutom, och spanskaläxa. JIPPIE! Anledningen varför vi har så mycket den här veckan är eftersom det är slutet på the nine weeks, så lärarna vill ha så många "test grades" som möjligt så att man kan få ett rättvist betyg.

Vad som driver mig just nu är faktumet att OM TVÅ DAGAR ÅKER JAG TILL GULF SHORES MED MIN VÄRDFAMILJ! Eller det är jag, Tori, Donna, Chris och Chris' kompis, det ska bli så himla skönt med semester! Åker på fredag, och kommer hem på tisdag, det är under fall break vi åker:)


I den här byggnaden ligger lägenheten vi ska bo i!


Utsikten från våran lägenhet!

Nu kanske ni förstår varför jag är så excited! Det är dessutom tydligen jättebra shopping där, så jag kommer inte komma tillbaka tomhänt inte! Min värdfamilj har varit på semester där väldigt många gånger innan, så dom känner till stället riktigt bra och de har redan bestämt vilka restauranter vi ska gå till och allt.

Anledningen till varför jag inte har laddat upp bilder är för att förtillfället är jag inte hundra på exakt vart min kamera är, men det måste jag se till att komma på innan vi åker. Åker gör vi förresten efter third period på fredag, så Donna ska komma till skolan och checka ut oss! (skönt att slippa skolan lite också, haha)

Nejmen nu måste jag försöka sätta igång att plugga så att det inte blir som alla andra kvällar den här veckan, att jag sitter uppe till runt tolv på kvällen..

PUSS


syster

JAG SAKNAR DIG! <3


två månader!

Hejhej!
Insåg precis att jag har varit här i två månader nu, helt otroligt hur snabbt tiden går!
Tog ledigt från skoan idag, i och för sig var jag sjuk igår då jag spydde en gång (!!!!) usch, det var gross. Var hemma hos Bella efter skolan och hann vara där i typ tio minuter innan det hände, så dom skjutsade mig hem och jag gick och la mig och sov i några timmar, det var skönt i alla fall! Hoppas bara att det inte är swineflu på g haha, men det tror jag inte eftersom jag mår primaballerina nu! I och för sig är Tori sjuk nu också, hon spydde också igår så jag hoppas att det inte är något allvarligt. Hade kunnat gå till skolan idag, men hade ett jättestort engelskaprov som jag inte hade pluggat till, och imorgon fredag har jag även ett jättestort kemiprov (där jag måste lära mig 50 formler! Alltså typ vatten = H20, fast mycket svårare!) som jag inte heller har pluggat på.. Så tänkte att jag kunde ta en hemmadag idag och ta det lugnt och plugga lite:)

Nu ska jag gå och äta lite haha, hoppas alla där hemma har det bra!

PUSS

RSS 2.0