oops!

Haha, såg nu att jag har lyckats skriva geography istället för geometri! Har lyckats blanda ihop dom hur många gånger som helst nu, men lär mig ändå inte!
Jaja, det var allt jag hade att skriva, ska se till att börja skriva min science report som jag har till imorgon, skriver mer i helgen.

PUSS


skönt med slappdag

Hejhej
Har ÄNTLIGEN tagit mig i kragen och bytt från algebra 2 till geography, har tänkt på det sedan i princip i början men har alltid tänkt att "men om ett tag kommer det bli lättare, jag ska försöka i en vecka till", men idag gick jag till career center och bytte. Fick gå direkt till geography och det var riktigt lätt, vi fick ett papper som vi skulle spendera hela timmen med att göra men efter 10 minuter var jag klar, så det var skönt! Känner även några där så det ska nog bli riktigt bra.
För en gångs skull har jag inte heller några läxor, däremot har jag två prov och en inlämning tills på fredag, men idag har jag unnat mig en slappdag!

För övrigt följde jag och Tori med Donna (min värdmamma) imorse till veterinären eftersom vi misstänker att en av hundarna, Izzie, kanske är gravid. Vi fick svaret att det var lite för tidigt för att veta och att vi skulle återkomma om två veckor, och för det svaret var man tvungen att betala 40 dollar (?). Först fick vi vänta typ en kvart, och sen pratade vi med honom i typ 10 minuter och inte fick vi veta något mer än att vänta i två veckor till, helt otroligt!

Har även hört att carro har fått familj och att hon åker på lördag! Hon fick reda på det för endast en eller två dagar sedan tror jag, och nu ska hon hinna packa och säga hejdå till alla på bara några dagar!

Familjen har även bokat en semester till Gulf Shores (tror att det är så det stavas) som ligger vid mexikanska golfen, så någon gång i september/oktober åker vi dit, det ska bli riktigt roligt! Dom har varit där några gånger innan och dom säger att jag kommer älska det! Vi ska bo i en lägenhet vid stranden, bra det eftersom jag är riktigt blek..

Men nu ska jag återgå till mitt slappande, haha.
PUSS

8/25/09

Hejhej!
Idag har varit som alla andra dagar med samma rutiner, men jag gillare i alla fall! Däremot vaknade jag upp med en extremt värkande hals och huvudvärk, tror att det beror på att jag inte har sovit speciellt mycket den senaste veckan och att jag har gått och lagt mig mig dyblött hår! Får se till att sluta med det..
Idag hade även spanskaprov som gick väldigt bra, och det fruktade U.S. Govermentprovet. Tror att det gick helt okej men vill inte hoppas för mycket, haha! Till och med min värdsyster och hennes kompisar fattar det inte, så det är ingen lätt kurs inte!

Nu på fredag har min skola den andra amerikanska fotbollsmatchen för säsongen, den förra vann vi! Ska kanske även träffa den andra svenska utbytesstudenten, Johanna, och den slovakiska killen för att gå på bio, men det är inte säkert. På lördag ska jag och Tori till hennes kompis för att åka fyrhjuling, så det ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag återgå till mina läxor, har algebra (som jag för övrigt ska försöka byta bort imorgon) och en kemilabb att plugga till imorgon. Ska försöka blogga mer i helgen om jag får tid.

PUSS

äntligen fredag

Hejhej!
Det ska bli ändring på den väldigt dåliga uppdateringen, lovar! Som jag sa i det tidigare inlägget är skolan väääldigt jobbig, kom hit och förväntade mig att det skulle vara rätt lätt, men icke. Jag har läxor till vaje dag och prov i princip varje dag i veckan, den här veckan har jag till exempel haft kemiprov tisdag, engelskaprov onsdag, algebra 2-prov torsdag och U.S. Governmentprov fredag!
Egentligen spelar det ju ingen roll vilka betyg man får så länge man har ett genomsnitt på C, eftersom jag ändå inte kommer kunna använda betygen till något, men man vill ju fortfarande inte faila i något ämne, så.. Men på måndag ska jag prata med studievägledaren och se om jag kan byta några klasser:) men nog om skolan nu!

Igår var jag på "meet he mustangs" som är ett slags skolevent för Strayhorn där alla amerikanska fotbollsspelare och lite andra sporter presenteras och vilka som deltar. Det  var inte för skolan jag går i (jag går i Senatobia, vi har redan haft vårat "meet the warrriors") men Tori (min värdsyster) har en del kompisar där så vi var och träffade dom, jag träffade också en del av alla de utbytesstudenterna som bor i närheten. Det är faktiskt en hel del utbytesstudenter här, i min skola är det jag, en dansk tjej och en koreansk tjej, i Strayhorn är det en slovakisk kille, en svensk tjej (!), en annan koreansk tjej och en tysk tjej. Sen är det en tysk kille, en till tysk tjej och en till dansk tjej som går i andra skolor. Så det är en hel del!

Ikväll, eller om några timmar, ska jag och Tori iväg på den första amerikanska fotbollsmatchen för våran skola, det ska bli riktigt spännande eftersom jag aldrig har sett en match förut! Idag har alla "klätt ut sig" i warrior-wear (våran skolsymbol är warroir) och nästan alla har haft ansiktsmålningar, utstyrslar, hattar och allt möjligt. Sen hade vi bara en halv sista lektion eftersom vi skulle ha "pep rally" vilket är när alla i skolan samlas i gympasalen och cheerleadarna gör en massa ramsor och det är tävlingar och bandet spelar, det var riktigt roligt!

Annars rullar allt på som vanligt, äter en himla massa typ konstant och känner hur kilona stiger haha, men snart börjar fotbollen och jag och Tori går ut och springer med jämna mellanrum så det ska nog lösa sig:) (hoppas det i alla fall..)

Men nu ska jag gå, måste byta om, äta (förvånad?) och fixa mig.

PUSS

busy woman

Hejhej!
Jag är hemskt ledsen för den extremt dåliga uppdateringen, jag har varit så upptagen att dagarna bara har flugit förbi! Skolan tar upp väldigt mycket tid också, inget chill här inte. Har läxor i princip i varje ämne varje dag och när jag har tid över umgås jag med familjen eller träffar människor. Önskar nu att jag kanske skulle ha valt lite lättare ämnen, men det är försent att ändra nu så jag får helt enkelt kämpa på!
Ska försöka skriva lite mer nu i helgen för just nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag sova, ska upp om åtta timmar och tio minuter, haha:)

PUSS

bilder!

Hejhej!
Idag var första dagen i skolan för mig, var sjukt nervös innan! Jag börjar 8.00 med english 3, sen har jag chemistry 1, efter det har jag Web Page Design, U.S. Government, Spanish 1, Algebra 2 och sist Study Hall, jag slutar klockan kvart över tre. Jag har Chemistry och Spanish med Tori men på resten av klasserna kände jag ingen så det var lite läskigt, men eftersom alla jag har träffat har varit sjukt trevliga och framåt var det inte jobbigt alls!
När jag och Tori kom hem hann vi i princip bara byta om (vi har en väldigt strikt dress code så det är inte mycket som man faktiskt FÅR ha på sig och det man får ha på sig är typ pikétröjor) och sen åkte jag, Tori, mamman, Chris och Chris' kompis och åt sushi, det var riktigt gott! Fast det var bara jag och min värdmamma som faktiskt åt sushi, resten åt typ stekt kyckling med ris haha. Alla tittade väldigt konstigt på mig när jag beställde in sjögrässallad till min sushi och började äta med pinnar! Efter det åkte vi till någon familjekompis som hade något slags "ice cream-event "där det var en himla massa människor, men det var mucho trevligt (haha, börjar redan få in spanskan!).

Jag har även äntligen laddat in de bilder jag har tagit på familjen och huset till datorn, däremot ser jag nu att jag inte har lyckats få någon bild på min värdpappa William eftersom han knappt har varit hemma de två senaste dagarna (då jag har tagit bilderna) eftersom han håller på med någon stor jobbgrej just nu.

Men här kommer i alla fall lite bilder!



          Två av familjens fyra hundar, Bella till vänster och Izzie tlll höger


Tori till vänster och min värdmamma Donna till höger i köket


Tori till vänster och hennes kompis Jordan till höger


köket och entreen till höger


Chris som står upp och Beau som blir buren, haha


"spelrummet" på övervåningen



Huset från framsidan


Altanen


Huset från baksidan


poolaltanen


mitt rum


mitt rum igen


min garderob/donnas garnförråd

Det var allt för nu i alla fall, ska försöka skriva igen om några dagar och kanske ladda upp fler bilder!

in the states!

Hejhej!
Just nu sitter jag i mitt rum i USA, har varit här i ungefär en dag nu och det är underbart! Kom igår vid sextiden och efter att familjen hämtade upp mig åkte vi till en restaurant och åt. Familjen är verkligen hur gullig som helst och trots att jag bara har varit här i ett dygn känns det som att jag har kommit in rätt bra!
Idag väcktes jag av mamman och av två hundar som slickade mig i ansiktet, det där med hundarna kommer ta ett tag att vänja sig vid, haha! Sedan åkte jag, min värdmamma och min värdsyster till walmart och köpte lite saker som jag beövde som jag inte tog med från Sverige, typ shampoo, balsam, lotion, rakhyvel och lite sånt:) Efter det kom vi hem och åt lite lunch och sen har vi bara varit i huset och typ chillat. Familjen är verkligen riktigt gulliga och hur roliga som helst! Sen har jag suttit och pratat med min värdsyster typ hela kvällen i mitt rum, hon är verkligen underbar och riktigt trevlig. Sitter fortfarande och pratar med henne och äter chips och böndip, jag kommer vara så tjock när jag kommer hem haha!
Men nu ska jag vara lite mer social, kommer ladda upp bilder om några dagar så ni får se hur huset och familjen ser ut!
PUSS

RSS 2.0