wednesday = church time

Hejhej!
Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg, det var ju ett tag sen. Det har blivit som en liten tradition att jag, Bella, och Drew går till kyrkan varje onsdag tillsammans, det är faktiskt riktigt trevligt. Kyrkan är inte som en vanlig tråkig kyrka, den är för ungdomar och vi har en massa kompisar som går där, så:)

Sen fick vi en progress report igen, fast det var ett tag sen. Men eftersom jag fick alla A tänkte jag lägga upp den här haha:)

Personal Finance - 97
Geometry - 97
Web Page Design 2 - 100
English 3 - 99
Spanish 1 - 98

Igår fick jag även en lapp i skolan där det står att jag ska få ett academic award för någonting, fast jag har ingen aning om varför och kommer inte få reda på det försen May 4, då själva "cermonin", eller vad man nu kallar det, är.
Haha den här veckan är det även en massa state tests som håller på, fast jag behöver inte ta dom så det är skönt! Men i engelskan har vi hållt på att förbereda oss inför the history one, och häromdagen fick jag sitta inför hela klassen och läsa en massa fråg-liknande frågor, eller mer som statements, och så skulle klassen gissa vad det var det handlade om, det är lite svårt att förklara men jaja! Och jag sög så jävla hårt på det, haha, kunde inte uttala hälften av orden och ingen fattade typ vad jag sa. Eller dom flesta, men det var några som kom upp till mig efter och sa att dom inte fattade haha. oh well :)
Nu blev det mycket snack om skolan känner jag här!

Förra fredagen hade vi värsta tornadostormen här, eller tornadon kom inte in i själva Senatobia tror jag, mer än i utkanten, men fortfarande! Jag var med Bella, Morgan and Drew, och så ringde våran värdpappa och sa att vi var tvugna att skynda oss hem, då stormade det bara ute. Men när vi kom hem blev det värre och värre, och elektriciteten försvann och det blåste somfan ute, och blixtrade  och grejer. Hela får gata hade ingen ström, och det var bara jag, Steph, John, Bella, Morgan and Drew hemma, eftersom båda mina värdföräldrar jobbade. Min värdmamma ringde och sa att vi var tvungna att lägga oss i hallen med madrasser och grejer, så det gjorde vi. Våran hall är skitliten, och med sex pers var det ruskigt trångt och varmt, och vi satt på madrasser och kuddar, hade kuddar överallt omkring oss, och madrasser på huvudet också. Kan ni tänka er hettan eller!? Haha. Blev faktiskt lite smårädd där ett tag, men efter typ 45 minuter eller en timme så lugnade det sig, så:)
Här är det i alla fall lite bilder som vi tog med Bellas kamera.


vi hade en gammaldas lampa som vi fick använda för att kunna see något!


typ såhär såg det ut där vi satt, men sen var vi tvungna att hämta fler kuddar och hade madrasser på huvudet haha. Och så ser man lilla söta Melanie på bilden också, hihi:)

Hade tänkt lägga upp lite fler bilder, men nu måste jag rusa och börja göra mig i ordning.
Love y'all!

PUSS


saturday (plus lite sunday)

Hejhej!
Nu har jag ju varit grounded i en vecka, men i lördags åkte jag, Bella och Steph till Sardis Lake och chillaxade (haha) under dagen, nice nice! When vi kom hem så gjorde vi oss i ordning och efter det kom Drew and Chris och hämtade upp oss, sedan åkte vi till Sonic, love it!, där jag tar det jag alltid tar; Strawberry sprite zero with no ice and extra strawberries, it's AWESOME! haha. Efter det chillade vi bara lite, och efter det droppade dom av oss hos AB där Christian, Sam, and JB var, så tittade vi lite på film och sedan sov vi där:) på morgonen gick vi till AB's church och umgicks med henne lite, hennes katt har även fått kittens som var urgölliga, och en är named efter mig hihi, dom är sååååå söta! Fick liksom plats i handen:)
Igår var typ the first day in forever som jag var tvungen att göra skolarbete hemma, hehe, var tvungen att skriva en 5 paragraph essay om en bok vi har läst, och jag höll på att DÖ! haha, jag försöker bara föreställa mig hur det kommer bli när jag måste komma hem till den svenska skolan, hehe jag är KÖRD!
Fick även en liten överraskning i söndags, en påsktårta från mamma, tack:) den delade jag med mig av och det uppskatades haha.

Här kommer i alla fall lite bilder från the lake and the church :)


jag och Steph, haha kolla färgen på vattnet? det är så vi göre i mississippi! lol


jag och Bella


AB, Bella and jag after church


again


och igen haha


me and the sötaste Freddy! hihi:)

Men nu ska jag kila,

PUSS


amazing

Hejhej!
Sorry för den dåliga uppdateringen, det har bara varit så mycket som har hänt att det skulle ta evigheter att skliva allt, och jag är alldelles för lat för det haha! Men snart kommer det ett inlägg om Florida (som var Spring Break, och det var typ en månad sen, i know haha) och ett om the prom, lite mer detaljerat:) så om ni bara har lite tålamod så kommer det snart, förhoppningsvis haha..

Just nu sitter i alla fall jag och Bella utomhus på the porch i shorts och linne, och jag svettas som jag vet inte vad! Men i love it anyways! Det är typ lika varm som dom varmaste dagarna i Sverige, helt crazy. Vi kom hem för typ en timme sen från Morgan, där vi sov över. Vi hade en bonfire igår vid hennes hus med en del människor, mycket trevligt!:) Hennes lillasyster som är typ 14 hade födelsedagskalas (haha) så det var fullt med massa människor verkligen ÖVERALLT, no joke. I fredags åkte jag till Southaven med Bella, AB, Jordan, Christian, Corey, Tommy och Sam och åt på Buffalo Wild Wings, fast jag och Bella åt inget eftersom vi hade ätit hemma innan haha. Det roliga var att vi träffade på två lärare där, dom satt typ bredvid vårat bord och var där separat. Men en av dom var min favoritlärare, Ms. Walker, så det var mycket trevlgt.


fina blommor som jag fick av "Moma, Popa, and Christian" på min födelsedag! Haha dom hade stavat Christina fel hihi.


jag och Bella innan the prom. :)

Well, nu ska jag gå in för det är så varmt här att jag håller på att bränna rumpan av mig!

PUSS


prom 2010!


before prom: all of us :)


before prom: the girls


RSS 2.0