pictures

Hejhej!
Nu har jag äntligen tagit mig samman och laddat in mina bilder i datorn så att jag kan lägga upp dom här!
Livet rullar på som vanligt, har börjat överanvända min hand sanitizer eftersom vi har flera fall av swineflu i min skola, uschusch.. Dom har satt upp behållare med hand sanitizer i varje klassrum så att man kan ta, och jag använder det flitigt haha!
   Jag och Bella signade även upp för powder puff-laget i min skola idag:D Det är typ amerikansk fotboll - fast för tjejer, och killarna är cheerleaders, ska bli riktigt roligt! Vet inte riktigt hur reglerna är och så, inte heller när matcherna eller träningarna är, men det löser sig senare.
Min värdsyster har även blivit grounded igen haha, hon smög ut i fredags natt och blev påkommen! Måste säga att hon inte är den smidigaste..
Skolan flyter också på som vanligt, är faktiskt väldigt stolt över det jag presterar, det är i princip bättre än i sverige haha! Åkte också till fotbollsplanen här i närheten i lördags med Tori och Bella och spelade lite fotboll, kände mig riktigt ur form men skönt att i alla fall ha fått känna lite på bollen innan träningarna börjar.

Här kommer i alla fall lite bilder!


städade Toris bil för några helger sedan, det var inte mysigt kan jag säga haha!



foreignerparty för några helger sedan, Tori, jag och Bella



min värdpappa - William



några av foreignersen (?) haha



nästan alla foreigners


caaaaaake! haha



Tori, Michael och Shana :)



pep rally!



Bella på homecoming-matchen

jag och Bella, haha



- och igen!

Det var allt för mig den här gången, måste plugga nu!

PUSS


söndag

Hejhej!
Just nu sitter jag i Toris rum och tittar på Dirty Dancing, det är så sjukt sorgligt att Patrick Swayze har dött! Älskar filmen, dock var det riktigt länge sen jag såg den nu.
Den här helgen har varit välidgt trevlig, sov ju hos Bella i fredags och igår, söndag, sov hon hos mig eftersom vi var på midnight-bowling och vi kom inte hem förrens runt halv två.
Det var riktigt länge sen jag bowlande så var lite nervös i början, men det gick faktiskt helt okej! Gjorde tre strikar så är stolt hihi:)

Igår fick jag även köra en killes bil här! Det var sjukt roligt med lite läskigt eftersom det är den andra gången jag kör med automatväxel. Mina värdföräldrar vet även inte om det dock haha! Det var jag, Tori, Bella, Kasey och Donald (han som ägde bilen) som körde och Tori var sjukt nervös och började skrika på mig vilket gjorde mig nervös, så det var inte min bästa körning direkt men riktigt roligt i alla fall, haha!

Idag var jag, Bella, Tori, Kasey och Alex (en utbytesstudent från Tyskland) och åt på vårat stammisställe El Charro, har ätit där två gånger bara den här veckan haha. Men det är sjukt gott! Sedan har jag i princip bara chillat hela dagen, såg Twilight också, älskar den filmen (ännu mer än Dirty Dancing haha), började i och för sig tänka en hel den på min älskade syster Christina eftersom vi båda delar våran kärlek för både filmen och böckerna! SAKNAR DIG SYSTER! <3

Har för övrigt även köpt en våg idag (!!!), kommer inte riktigt ihåg hur mycket jag vägde innan jag kom hit, men antingen har jag inte gått upp något alls, eller två kilo, d.v.s. fyra pounds haha.. Hade i och för sig förväntat mig att jag hade gått upp typ fem-sex kilo men icke! Känns i alla fall skönt att det inte är alltför långt kvar tills fotbollssäsongen börjar, den börjar den 19e oktober och börjar känner att jag vill röra på mig.

Men nu är reklamen slut så nu ska jag fortsätta titta på filmen!

PUSS

paket!

William kom precis hem med ett paket, och i det lag det fullkornsbrod och marabou-choklad! TACK MAMMA, PAPPA OCH CHRISTINA!! Hela familjen alskar den chokladen har, forutom William som inte ater choklad. tacktacktack, varldens basta overraskning (aven om jag namnde for nagra dagar sen att fullkornsbrod och choklad inte skulle skada, haha). Sa nu sitter jag och smaskar pa lite marabou, underbart gott!

PUSS

homecoming

Hejhej!
Idag har det hant mycket, jag har:
1. lart mig skriva mitt namn pa koreanska (ar det sa man sager? haha) och aven hur man sager hej och what's up, kanner mig riktigt duktig! Mi Jin (tjejen som larde mig det, hon ar fran Korea) skrattade i och for sig extremt mycket sa vet inte riktigt hur det var med mitt uttal haha.. Jag kanner mig i alla fall stolt! Skulle kunna skriva det om jag bara hade en aning om hur det stavas, men det har jag inte.

2. Gatt runt och kant mig extremt ful. Eftersom vi har Homecoming idag har vi haft speciella klad-dagar den har veckan. I mandags var det college-dag, man skulle ha pa sig en collegetroja och visa sin college-spirit. I tisdag var det multi color day, alltsa att man skulle ha massa fargglada klader och saker. I onsdags var det pyjama day, sjukt skont! Gick runt i pyjamas hela dagen haha. Igar var det nerd-day, man skulle kla sig som en nord, var riktigt roligt att se alla! Idag var det i alla fall "dress-up day", alltsa att man skulle kla sig fint.
Jag skulle lana en fin troja fran Bella, den danska utbytesstudenten, sa jag slangde bara pa mig en troja, tankte inte ens pa vilken. Nar jag kommer dit i alla fall sa visar det sig att trojan jag skulle ha lanat var trasig, och hon hade skickat ett sms till mig som jag inte hade sett, dar hon skrev att den var trasig. Klant som jag ar hade jag inte markt det, sa jag gick runt i jeans och en piketroja (ja, jag har piketrojor pa mig nu for tiden.. och jag skams, ja.) medan alla andra gick runt i klanningar och hogklackat! Killarna hade till och med kostymer pa sig, fattar ni da hur ful jag kande mig!? Inte roligt.

3. Klivit i en stor hog med lera, pa vag till bilen fran gympasalen efter att vi hade haft pep-rally (som for ovrigt var riktigt riktigt bra idag!). Gick och pratade med en kompis och gick i graset, och ratt som det var, var en av min fot tackt med lera! Hela skon ar numera brun, haha. Det har regnat hela veckan, trist nog.

4. Failat mitt forsta prov, tror jag i alla fall. Det var i U.S. Government, och jag hade knappt pluggat alls sa jag far val skylla mig sjalv antar jag! Men har jag lite tur sa kanske jag klarade det i alla fall:)

Ikvall ska vi pa skolans fotbollsmatch, jag och Bella. Eftersom det ar homecoming-match ar det sjukt mycket folk som kommer, sa det ska bli roligt! Ska aven sova hos Bella sa det kommer nog bli en trevlig kvall.
Imorgon ska en hel dros med manniskor ga pa "midnight bowling", det borjar runt 11 pa kvallen och slutar typ 2 pa natten tror jag, ska aven kanske ga pa paintballing med min vardbror pa dagen:)

Sitter inte vid min dator nu som ni kanske marker eftersom jag inte har aao, och kan darfor inte ladda upp bilderna.
Pappa, om du laser det har sa funkar inte min webcam pa min dator heller, eller tror inte det i alla fall. Pratade med asa&anna har om dagen och da var den helt svart:/ men vi pratar val pa sondag sa vi kan ju prata om det da.

Maste ga och fixa mig nu, Chris ska skjutsa mig till Bella om ett tag sa det borjar bli lite bradis!

PUSS

det funkade!

Haha nu blev det himla rorigt har, men tror att inlagget lyckades publiceras i alla fall! yeeeeey:D

Jaja, nu maste jag ga i alla fall! Ha en bra dag allihopa, nu blev jag plotsligt pa bra humor igen haha!

PUSS

web page design

Hejhej!
Sitter i datasalen nu och har Web Page Design, ar redan klar med min uppgift sa nu sitter jag bara och chillar.

Glomde att beratta att forra veckan blev jag och de andra utbytesstudenterna intervjuade och fotade av skolans tidning. Visste inte om det utan fick reda pa det forsta perioden, och jag kan ju saga sa har, jag hoppas att ingen laser skoltidningen! Ser halvsovande ut pa bilder (vilket jag i och for sig var) och hade ingen aning om vad jag skulle svara pa fragorna haha, men imorgon kommer den ut och da far jag se resultatet!:)

I lordags hade min vardfamilj en fest for alla utbytesstudenter i omradet, i borjan skulle det komma 45 personer varav 18 utbytesstudenter men eftersom en del var sjuka eller borta pa annat kom det ungefar bara 30 personer. Det var mycket trevligt, en av Toris kompisar var dar ocksa, och pa kvallen var jag, Tori, Shana (Toris kompis) och Bella (en tjej fran Danmark) hos en kompis och det var valdigt roligt! Nagot som inte var lika roligt var att pa vagen hem fastnade vi i ett dike haha. Vi var tvungna att vanda namligen, och det var en jattesmal vag sa nar Shana skulle backa fastnade vi med baken i leran (det hade regnat lite under dagen). Forst forsokte Tori ga ut och putta bilen medan Shana forsokte kora, men det gick inte. Det var ungefar tio minuter tills vi skulle vara hemma och det var en tjugominuters-fard hem, sa vi borjade bli lite nervosa. Men da gick jag och Bella ut och puttade, och da lyckades vi komma ut pa vagen igen!:D vi utbytesstudenter ar himla bra alltsa, haha..

I sondags var jag och at lunch med samma manniskor, dom sov namligen hos oss. Vi at mexikanskt och det var valdigt gott maste jag saga!

Var ute och gick en laaaang promenad med Tori igar ocksa, bara for att kolla omradet lite eftersom jag vill borja ga ut och springa i omradet (har sprungit runt en fotbollsplan tidigare) men inte hittar, sa nu har jag en bra runda som jag kan springa. Har dock annu inte inforskaffat en vag, men det star forst pa min lista!

Har aven tagit massa bilder nu i helgen som jag ska lagga upp har nar jag kommer hem idag, forhoppningsvis efter jag har varit ute och sprungit haha;) far se hur det blir med det, men efter att jag har kopt en vag kommer jag sakert att vilja ga ut och springa, sakert sluta ata ocksa..

Men nu maste jag ga for strax slutar min lektion.

PUSS

-

skrev precis ett sjuuukt langt inlagg eftersom jag har tid over pa min Web Page Design, och sa nar jag skulle publicera det sa forsvann allt! jag pallar inteeee.. Nu blev jag pa daligt humor:(

Far skriva om det nar jag kommer hem, for nu slutar min lektion strax.

PUSS

labour day

Hejhej!
Vet att det har blivit lite dåligt med bilder här på bloggen, men det ska det bli ändring på! Ska från och med nu ta med mig kameran överallt och dokumentera allt, för just nu har jag bara en himla massa bilder på Tori haha.

I alla fall, mycket har hänt sedan jag skrev sist. Förra veckans prov gick faktiskt förvånansvärt bra, tror jag i alla fall haha. Det kändes i alla fall bra, så:)
I fredags skulle min värdsyster på en fest i ett område ungefär en timme från Senatobia, där jag bor. Jag valde att inte följa med eftersom samma kille som skulle ha festen hade en fest helgen innan som blev busted av polisen, så jag ville inte ta den risken. Jag, min värdmamma Donna och min värdpappa William gick istället ut och åt, det var riktigt trevligt! Vi kom i alla fall in på att Tori skulle sova hos sin kompis (Tori hade ljugit för sina föräldrar och sagt att hon skulle en annanstans i Senatobia) och då säger William "jag hoppas att hon är där hon säger för annars kommer vi få reda på det". Detta tyckte jag var lite konstigt och kom sedan på att min värdpappa hade hotat med att sätta en GPS på hennes bil några dagar innan.
När vi kom hem från restaurangen sätter sig William vid datorn och öppnar ett program som visar en karta och en röd linje med en plupp. Donna kommer över och de börjar diskutera något väldigt lågt, de tror inte att jag ser eller hör vad de säger men jag hör att Donna säger att hon ska ringa Tori, eftersom hon sett att hon inte var där hon sa att hon skulle vara. Jag bokstavligen springer in på mitt rum, ringer Tori och säger att de har satt en GPS på hennes bil, hon typ freakar ur och springer ut till bilen och börjar köra hem haha.
Slutade i alla fall med att hon kom på en bra lögn och när hon kom hem var hon extremt tacksam för att jag hade ringt henne haha. Däremot fattade typ Donna att jag ringde Tori, men hon sa inget så det är lugnt.
    Så i alla fall, nu har vi en gps på hennes bil och kan typ inte åka någonstans, får alltid ringa människor som måste hämta oss när vi ska till ställen som mina värdföräldrar inte vet, det är sjukt jobbigt! Det har också att göra med att min värdsyster använder sin bil hela tiden och måste typ tanka två gånger i veckan.

Hade även en liten incident igår, lördag, som inte var så rolig. Trodde en liten stund att jag skulle få åka hem, även fast det egentligen inte var något speciellt allvarligt. Låt oss bara säga såhär, polisen var inblandad och jag befann mig på ett ställe som jag inte borde ha befunnit mig på, haha!

Annars rullar allt på som vanligt, äter en himla massa och tränar nada. Däremot ska jag faktiskt köpa en våg i veckan så att jag kan se konsekvensen av allt ätande haha, skulle dessutom börja "äta nyttigt" idag men det slutade med att Donna gjorde en äppelpaj som såg deliciös ut, så det gick inte så bra!
Var även ledig idag eftersom det är Labour Day, vet inte vad det innebär och inte min värdfamilj heller, men vad spelar det för roll när man får vara ledig från skolan:D

PUSS

en månad och en dag!

Hejhej!
Idag är det onsdag, sitter just nu och försöker plugga lite men det går inte speciellt bra haha. Livet rullar på som vanligt, dagarna känns långa men dom är riktigt roliga i alla fall!

I fredags var vi hemma hos en kille som Tori gillar, DJ, med lite andra människor. Var inte det roligaste jag har gjort med det var trevligt i alla fall, sedan åkte vi till en annan av hennes kompisar där det var lite roligare. En sak som inte är lika roligt att jag den kvällen när vi var hos den andra killen så lyckades jag stå i ett myrbo eller liknande (?). Märkte det inte då utan dagen efter när det började klia något så fruktansvärt på mina fötter! Tittade på dom och såg att dom var fulla med så myggbetts-liknande bett. Trodde i början att det var vanliga myggbett, men när min värdmamma kom och tittade på dom konstaterade hon att det var myrbett. Räknade dom dessutom, på en fot har jag 24 bett, PÅ EN FOT! Det var nu fyra, snart fem, dagar sen och numera är mina fötter täckta med små sår eftersom jag har kliat upp nästan alla bett, men det är fortfarande en himla massa bett kvar. Kunde inte sova på de första två nätterna eftersom det kliade så mycket, men sen köpte min värdmamma en "bugspray" som fungerar like heaven! Haha, ni som känner mig är säkert inte förvånade över detta, jag har en tendens att alltid få sjukt mycket myggbett, och förstår verkligen inte hur jag inte kunde känna att jag hade myror över hela fötterna, usch!

Jaja, läste även i emmas blogg om att hon hade sett ett slagsmål, och jag håller med henne till fullo, "welcome to america"! Har varit här i en månad och en dag nu, och har sett tre riktiga slagsmål och en himla massa drama! Tjejerna här gillar drama, minst sagt. De hittar på saker för att starta fighter, och hotar med att börja slåss eller skickar sina pojkvänner, det är nästan komiskt!

Ska nog återgå till mitt pluggande, har 167 definitioner att lära mig till imorgon (och ja, jag har räknat haha) och det känns som att det är dags att börja nu.. Det är i web page design och geography som jag har prov, har även ett prov i U.S. Government men det är ett open book-test. Återgår kanske innan helgen men annars uppdaterar jag säkert i helgen:)

PUSS

RSS 2.0