Turd!

Hejhej
Haha, ni undrar kanske över rubriken? Min nya värdbror kallar alltid mig och Bella för turd, och vi har typ alltid trott att det var ett annat ord för typ dork eller nåt. Men igår fick vi reda på att det var ett annat ord för typ.. bajs. Ehhh, najs liksom haha.
Igår var en jättetrevlig dag, först var vi i skolan (såklart, men ändå) och sen slutade vi vid 12.45, som varje dag hihi. Efter skolan gick vi och spelade basket hemma hos en kompis, eller Bella satt och tittade på och jag förwökta leka ball och som om jag kunde basket, vilket inte gick så bra haha. Det var i alla fall mycket underhållande!
På kvällen gick vi ut och åt på kinarestaurant med hela värdfamiljen och sen åkte vi och busade på en av brandstationerna. Min värdpappa och värdbror jobbar nämnligen på Senatobia Fire Rescue (eller något sånt, kommer inte riktigt ihåg vad det heter) som voluntärer, och jag och Bella blev som små barn haha. Vi tog en himla massa bilder, satt och tutade i tutan, som förövrigt gjorde det högsta ljudet jag någonsin har hört! och klättrade på brandbilar, provade utrustningar och mycket annat. :D Efter det åkte vi till salongen där min värdmamma jobbar ibland, hon fixar nämligen våra naglar, yayyyy! haha.
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte till salongen och fixade klart mina naglar (hann inte riktigt klart igår) och sen gick jag och solade lite i solariumet som vi har här hemma, vet inte om det blev så mycket skillnad men bättre än ingenting!

Annars så tänkte jag lägga upp en liten lista på saker som jag och Bella har skrivit upp att vi vill göra innan vi åker hem, den kommer säkert förlängas myyyycket men det är i alla fall en början! Det är allt från små löjliga saker till annat haha.
1. walk to Walmart (haha, random men fortfarande)
2. watch a scary movie in the movies (jag är livrädd för horror movies, men Bella älskar dom, ehh)
3. go shopping in Memphis (jag har redan gjort det, men inte Bella)
4. go with John and Steve to a fire (dom jobbar ju som sagt som fire rescuers (stavning? haha))
5. play baseball (vi är tydligen freak som aldrig har gjort det haha)
6. get a tattoo/piercing (inte tatuering för min del dårå, även fast Bella ska skaffa en.. men mamma&pappa, en piercing?:D älskar er, det vet ni väl?)
7. loose weight (eller i alla fall inte gå upp mer, host..)
8. have a Harry Potter marathon (jag har typ inte sett dom första filmerna sen dom kom ut!)
9. watch Superbowl (det är så amerikanskt det kan bli typ, haha)
10. shoot a gun/go hunting (Bella har redan jagat, men inte jag! fast hon sköt inget haha)
11. get them to say "sir" at Sonic (intern grej)
12. get kicked out of Walmart (haha, samma som ovan)
13. roll mrs. Cushman's house (våran förra government-lärare, hehehe)
14. go to a "black" church (ni vet där dom sjunger en massa och sådär)
15. get in ISS (det är typ som detention, haha)
16. get a school ring/jacket (som minne)
17. wear american jeans in school (har fortfarande inte gjort det, äger fortfarande bara stuprör)
18. get massage (varför inte liksom?)
19. get a driver's license (går ju idrivers ed. haha)
20. ride the fire truck (funfunfun!)
21. go to jail (inte bokstavligt, men gå runt där typ:P)

PUSS

and again, monday

Hejhej!
Jag vet att det har varit dåligt med uppdaterande, men ju mer tiden går desto mer har jag att berätta, och lilla lata jag orkar inte och sitta och skriva allt haha.
men i alla fall,  jag ska ta huvudpunkterna!
1. jag bor hos bella, det är jävligt trångt eftersom vi delar rum och vi har våra små argument då och då, men jag gillare, extremt mycket! jag bor hos familjen Taylor, som inkluderar Diana (mamman) Steve (pappan), Stephanie (hon är 17, snart 18), Johnell (han är typ 19), Bella, och så jag! Vi har även en liten chihuahua som heter Melanie och är pytteliten och supersöt! Ska försöka lägga upp en bild senare, förhoppningsvis tillsammans med de andra bilderna på huset/familjen.
2. fotbollssäsongen är över. vi gick till district, men inte till playoffs.. det är så sjukt sorgligt och jag känner mig jättelost, liksom vad ska jag nu göra efter skolan? och jag som älskade mitt lag, och alla bussresor :( buhu.
3. jag ska i alla fall börja gymma! var och kollade idag, och det kommer kosta första månaden typ 120 dollar men sen bara 15 dollar i månaden:) kommer ju liksom behöva göra något medan jag är här, annars kommer det sluta illa, eller snarare värre än det redan är..

det var nog huvudpunkterna, kommer uppdatera lite då och då med saker jag kommer på och kan skriva:)
juste, mamma och pappa, jag skickade hba1c idag, skickade ett sms men  vet inte om ni fick det.


en bild på de tjejer som jag umgås med mest; Morgan, Jag, AB, Bella, Haley och Ariel

PUSS






tisdag 1/19

Hejhej!
jag har annu inget internet sa det far bli en valdigt dalig uppdatering, sorry. jag kan inte heller svara pa kommentarena har eftersom den enda hemsidan jag kan komma at har i skolan ar har dar man skriver inlaggen och inte sjalvla bloggen.
Jag har i alla fall skaffat ett nytt simkort nu! sa mamma och pappa, det kommer kosta 65 dollar per manad, men da har jag unlimited texting och calling. Vet inte om det funkar att skicka utomlands men mitt nya nummer ar 1-662-292-4227, sa prova att skicka ett sms! Dessutom, om ni inte har skickat mitt birthcertificate, sa gor det NU!!! Det ar valdigt brattom sa jag hoppas att ni har det.. En annan sak, jag behover lite bilder pa mig som bebis och barn och nar jag vaxer upp, och om jag har sa garna i fotbollsklader! och garna om dom inte ser helt bedrovliga ut.. sa jag behover dom till imorgon pa morgonen, dvs skicka ikvall innan ni gar och lagger er! kommer forhoppningsvis aka till ett stalle dar jag har internet ikvall efter matchen och forsoka fixa det dar, men glom inte!

Men nu maste jag rusa, annars kommer jag hamna efter har! Kanske kan uppdatera ikvall om jag har tid och hittar internet nagonstans..

PUSS

Thursday 14 january

Hejhej!
Anledningen till att jag inte har skrivit pa ett bra tag ar bland annat eftersom jag har bytt vardfamilj. Sitter pa lektion nu och har en himla massa att gora sa jag kan inte skriva sa mycket mer, dessutom ar Bella's vardfamilj's internet trasigt sa jag kan inte skriva dar heller. Juste, det ar Bellas vardfamilj som jag har flyttat in med!:D

Men nu maste jag rusa!
Forresten, jag kommer dessutom sluta skolan klockan 12.45 varje dag nu!! Yayyyyyy haha

PUSS

1 january 2010!

Hejhej!
Nu var det ett tag sen, men jag har latat mig och utnyttjat mitt lov till fullo, och då har bloggen liksom hamnat lite på sidan..
Mitt julfirande var väldigt mysigt men samtidigt väldigt annorlunda. Hade en del hemlängtan, vilket jag har blivit varnad för är vanligt runt jul, men det kändes lite bättre efter att jag hade pratat med familjen:)
I alla fall, jag väcktes runt 9 någon gång, och typ tio minuter efter var jag i full färd med att öppna alla julklappar. Min värdmamma delade ut en julklapp i taget i en slags ordning, fast bara till oss "barn", efter oss öppnade William sina julklappar och till sist Donna. Jag blev väldigt glad för alla mina saker! Av min riktiga familj fick jag två par skor från Jimmy Choo-kollektionen och även ett armband därifrån, en BH och trosa från Sonia Rykel-kollektionen, New Moon-soundtracket, 3500 kronor, två tröjor, knäckebröd:D och en treatment-mascara! Från min värdfamilj fick jag en hoodie, en väska jag kan ha till fotbollen, ett scrapbook-kit, massa godis, ett nagelkit med ett nagellack, två "vårdande" lack, diverse nagelfilar och en t-shirt från den nagelsalong min värdmamma går till, ett presentkort på AE, på bathjunkie, två presentkort på McD (haha, vafan liksom?) och en vårdande hårprodukt. Mitt hår har blivit så sjukt slitet nu när jag plattar det varje dag:/ aja, sen gjorde jag inget speciellt resten av dagen.

Nyårsafton igår blev också väldigt annorlunda från vad jag är van vid. Min värdmamma ville inte att vi skulle vara ute på vägen, så jag kunde gå till en kompis hus, men då var jag tvungen att stanna där resten av kvällen.. Så jag var hos Morgan med hennes kompis Shelby. Vi tittade på filmer och myste, och det var faktiskt riktigt trevligt:)


mitt pepparkakshus som jag gjorde :)


jag i full färd med att öppna julklappar, haha


min värdpappa med en del av mina julklappar :)


Ikväll ska jag förmodligen spendera natten hos Haley med Bella, om jag hittar en skjuts dit det vill säga haha. Tori har nämligen redan åkt iväg någonstans, och Chris också, och min värdmamma måste stanna hemma med min värdpappa, och Haley kan inte köra eftersom hon har gips på ena benet.. haha, jag hatar att man alltid måste vara så "depending" på folk som har bil!
Jaja, ska hoppa in i duschen nu.

PUSS


RSS 2.0